Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

dijous, 14 de juny de 2012Exposició Itinerant PUERTO RICO-ARGENTINA

És una exposició que es realitza en forma conjunta entre Puerto Rico i Argentina amb molts dels seus més prestigiosos humoristes, com un intercanvi cultural entre els dos països.


La mostra va començar amb gran èxit el 4 d'abril a Sant Juan de Puerto Rico (a l'Arxiu General) i contínua ara a Buenos Aires, Argentina, al Centro Cultural Recoleta. Després seguirà girant per ambdós països (Començant per una mostra complementària amb obres d'altres humoristes al Museo de Humor Grafico Diogenes Taborda). La mostra consisteix en 84 obres en total, de 21 humoristes seleccionats de cada país  amb 2 obres cada un, a més hi haurà exposades revistes i llibres d'humor d'ambdós països, vídeos amb la història de l'humor gràfic, la realització d'una historieta gegant en viu per molts dibuixants, diversos esdeveniments i xerrades sobre l'humor, el dibuix i la caricatura durant tot el temps que duri la mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada