Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

divendres, 24 d’agost del 2012



Inauguració de "Bruixes i Bruixots" a Cervera

Ahir, dia 23 d'agost, es va inaugurar l'exposició dels 50 dibuixos seleccionats del I Concurs Internacional d'Humor Gràfic "Bruixes i Bruixots" al Museu Comarcal de Cervera en un acte que va comptar amb la presència del paer en cap de Cervera i regidor d’Aquelarre, Ramon Royes; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles; els regidors Elvira Costa i Jaume Carcassona; la directora del Museu, Carme Bergés i els dibuixants Paco Ermengol i Marçal Abella, de l’Associació Cultural Humoràlia.

En l’acte inaugural, el paer en cap, Ramon Royes, va destacar que “el concurs és una mostra més de com pot evolucionar i créixer la festa de l’Aquelarre”. Durant la trobada amb els representants d’Humoràlia ja es va parlar de les properes edicions d’aquest concurs internacional, que ha permès que es parlés de l’Aquelarre de Cervera en prop de 50 països del món. També s’estudiarà la possibilitat d’editar anualment un catàleg amb els dibuixos seleccionats per a l’exposició, qualificada pels experts com de gran qualitat.

Acte d'inauguració. Té la paraula Carme Bergés, directora del Museu de Cervera


Paraules de Marçal Abella, President d'Humoràlia


Acte del lliurament del premi. L'humorista gràfic Ermengol rep el premi en nom del guanyador, José Domingo Domínguez de mans del paer en cap de Cervera Ramon Royes.

Marçal i Ermengol, representants d'Humoràlia, davant de l'obra guanyadora

Abans de començar l'acte, la cola infantil del Carranquers de Cervera van fer una actuació davant del Museu

La mostra es pot visitar el Museu Comarcal de Cervera (carrer Major, 15), del 23 d’agost al 25 de novembre, en el següent horari:
De dimarts a dissabte, de 10.30 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenges i festius de 10.30 a 14 h
Dilluns, tancat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada