Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

dimecres, 5 de setembre del 2012

Paco Roca exposa al MuVIM

Del 6 de setembre al 12 d'octubre, Paco Roca exposa al Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat MuVIM.




El MuVIM inaugura aquest dijous dia 6 la primera exposició del dibuixant valencià de còmics Paco Roca, amb obres de tot el seu curt, però "intens" recorregut artístic que estaran present al museu valencià fins a mitjans del mes d'octubre.

    L'acte d'inauguració tindrà lloc a les 20.00 hores, i en ell hi haurà el president de la Diputació de València, Alfonso Rus. Aquesta exposició pretén mostrar al públic els "petits tresors" del mètode de treball de l'artista i la visió general del que és un còmic. El grup musical 'The Walkers' tancaran l'acte.

    Paco Roca és un il · lustrador valencià conegut internacionalment amb nombrosos premis que avalen el seu reconeixement en multitud de països, entre els quals destaca el Goya obtingut recentment per la pel·lícula 'Arrugas', creada a partir dels seus dibuixos. Les seves obres es publiquen i es llegeixen en diferents idiomes i gaudeixen del suport de milions de lectors.

    A la mostra exposada a la Sala Parpalló, el visitant podrà conèixer de primera mà quin és el procés de creació i il · lustració del treball de l'artista, a més, podrà contemplar il·lustracions d'obres com 'Memòries d'un home en pijama', 'L'hivern del dibuixant ',' Emotional World Tour ',' Els carrers de sorra ',' Arrugas ',' El Far ',' Els viatges d'Alexander Ícar: Fills de l'Alhambra 'i' El joc lúgubre '.

    A més les obres estaran complementades amb treballs per a editorials, retalls de diaris, cartells, curiositats publicitàries i quaderns de viatge.
(Font: Europapress)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada