Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

dimarts, 18 de setembre del 2012


XIX Muestra Internacional de las Artes del Humor
-La Crisi Econòmica-

Avui, a les 19 hores, tindrà lloc, a la Sala d'Exposicions Santa Maria la Rica d'Alcalà d'Henares, la inauguració de la XIX Muestra Internacional de Artes del Humor.
Aquest any, el tema escollit és la crisi econòmica, sota el títol No podemos seguir así (a menos que continúe).  Ha estat organitzada per l'Institut Quevedo del Humor de la Fundació General de la Universitat d'Alcalà i compta amb el patrocini de Mahou, Fundación Diario Madrid y Pollo Alcalá.



A l'acte inaugural hi assistirà el rector de la Universitat d'Alcalà, Fernando Galván, l'alcalde d'Alcalà d'Henares, Javier Bello, el director general de la Fundació General de la Universitat d'Alcalá, Francisco López Ferreras, els directors acadèmic i tècnic de l'Institut Quevedo l'Humor, Tomás Gallego i Antonio Fraguas, respectivament, i diversos humoristes.

En aquesta gran exposició s'exposaran 146 obres d'humoristes gràfics, de 47 països i, per primera vegada, es complementarà amb esquetx de ràdio i televisió, seleccionats per l'humorista, també de ràdio i televisió, Juan Carlos Ortega.



Inauguració: 18 de setembre, les 19 hores
Exposició: Del 18 de setembre al 28 d'octubre, a Santa Maria la Rica, carrer Santa Maria la Rica, Alcalá de Henares (Madrid).
Horari: De dimarts a diumenge, d'11 a 14 i de 17 a 20 hores.

Més informació AQUÍ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada