Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

divendres, 15 de juny del 2012

Facebook censura una portada de El Jueves sobre Rajoy i Merkel

Detalle de la portada censurada en Facebook.

La revista El Jueves ha denunciat avui que la xarxa social Facebook ha censurat una portada en la qual apareixien Angela Merkel i Mariano Rajoy practicant sado. "Ahir Facebook va eliminar la imatge i va comunicar a l'administrador que l'havia pujat que se li sancionava amb 30 dies sense poder pujar contingut", expliquen des de El Jueves.
La portada de la publicació era de novembre de l'any passat. No obstant això, El Jueves va veure que funcionava perfectament després del recent rescat bancari de la UE a Espanya, així que la va tornar a pujar a Facebook.
La vinyeta mostra a una Merkel vestida amb roba interior de cuir que dóna a triar a Rajoy entre "ferro o fuet", al que el president del Govern respon: "Depèn". "El curiós del cas és que quan pengem la mateixa portada a Facebook el novembre de 2011 no va succeir absolutament res", asseguren.
Abans de ser censurada, la imatge "va córrer com la pólvora" per la xarxa social, però aviat els va arribar el següent missatge: "Hem eliminat el contingut que has penjat perquè viola les Normes de Drets i Responsabilitats de Facebook". Unes normes que, segons sembla, no tenen sentit de l'humor.

Font: público.es

Més inormació aquí

1 comentari:

  1. La doble moral dels americans es flipant, i més en xarxes com facebook on t'hi pots trobar autentiques barbaritats i en canvi censuren imatges com aquest, que no em sembla gens escandalosa...

    PROU CENSURES!!!

    ResponElimina