Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

dimarts, 19 de juny del 2012

José Rubio Malagón presenta un nou llibre: NECRONOMÍA

Què és Necronomía?
Tot en aquesta vida té un costat fosc, fins i tot l'economia. De fet el costat fosc d'aquesta s'ha fet visible i ben visible en aquests anys de crisi.
Una economia que atropella tot el que té davant, sense gens ni mica d'humanitat, amb resultats cruels i lamentables que llegim a les notícies dia a dia, notícies plenes d'històries amargues sobre ciutadans que són desposseïts de tot, per una economia salvatge i cobdiciosa que no es ruboritza i que presumeix de la seva impunitat.
Aquest llibre resumeix conceptes econòmics globals i els seus protagonistes, conceptes que en aquests últims anys, ens són familiars, tots nosaltres sense voler ens hem experts en economia, parlem de primes de risc, d'inflació, d'agències de rating i d'actius tòxics amb total naturalitat, com qui parla del temps.
Malagón ens dibuixa la seva visió sobre aquests conceptes, imatges icòniques descarnades amb molt d'humor negre, ens descriu una mirada diferent de veure l'economia, una crònica negra, una postura visceral que vivim en aquests dies.


2 comentaris:

  1. Ostres! Doncs mira que no enterar-me'n! sabeu quan surt a la venda i quin preu?

    ResponElimina
  2. Segons ens facilita Malagón, surt a la venda el divendres:

    CARACTERISTIQUES DE L'EDICIÓ.- 84 pàgines a color. Portada a color. Plastificat mate a una cara.

    Enquadernat en cartoné. Mides 28cm x 22,5 cm.

    ISBN.- 978-84-96730-77-9

    P.V.P.- 21 euros.

    ResponElimina