Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

diumenge, 17 de juny del 2012

S'inaugura el MUHU, el Museu de l'Humor de Buenos Aires.

 

L'alcalde de Buenos Aires, Mauricio Macri, va inaugurar ahir el MUHU, el Museu de l'Humor de la Ciutat de Buenos Aires situat en l'espai on va estar la Cerveseria Munic, al barri de Puerto Madero.
El museu està presidit per una comissió de notables que integren Quino, Carlos Garaycochea, Manuel García Ferré, Hermenegildo Sábat i Guillermo Mordillo.
Macri va assenyalar que la intenció és que el nou espai "es converteixi en un lloc de referència per a molts joves talentosos que estan iniciant aquesta carrera i que podran venir a aquí i connectar amb l'obra dels nostres grans mestres".
La inauguració va ser acompanyada també amb la presentació de l'exposició "Carlos Garaycochea, humor en colores", que reuneix 40 obres originals realitzades per l'artista per a la revista El Gráfico i altres publicacions.
També s'exposarà "Humor Gráfico Argentino: su historia", una síntesi, en poc més de 100 obres, en homenatge als artistes i als mitjans gràfics que durant els últims dos segles els van donar espai perquè poguessin delectar el públic lector amb la seva creativitat .
El MUHU estarà obert de dilluns a divendres de 11 a 18 i els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 19. L'entrada serà gratuïta els dilluns, dimarts i dimecres, i la resta dels dies costarà $ 10.


1 comentari:

  1. Ostres tu quin tros de Museu més xulo, no? Hauríem d'aprendre d'aquests argentins, un Museu de l'Humor Grafic aquí per Catalunya em sembla díficil... Però m'encantaría

    ResponElimina