Humoràlia és una associació cultural de Lleida que pretén difondre i promocionar l'humor en totes les seves versions mitjançant activitats multicisciplinars.

divendres, 22 de juny del 2012

Sopar de comicaires a Barcelona. 


Fa temps ja que l'elit del còmic underground barceloní es reuneix més o menys periòdicament per prendre alguna cosa i debatre i tafanejar sobre el mitjà, la indústria, els autors i l'intríngulis dels tebeos (tant Underground com Overground)
Per fi s'ha muntat un esdeveniment públic que es diu Comicome, acrònim de "còmic" (perquè es reuniran diversos autors de còmic) i "come" (perquè, ja posats a reunir-se, serà tot sopant). Als organitzadors els agradaria que Comicome es pronuncii ràpidament perquè soni semblant al de la prestigiosa Comicom de San Diego.
Comicome se celebrarà el proper divendres 6 de juliol a les 21.30 hores en un restaurant de Barcelona, encara per confirmar. Per assistir-hi, cal enviar un mail a listocomic@gmail.com amb la paraula COMICOME al títol i se'ls mantindrà informat. No se sap encara el preu del sopar, però pot ser que rondi els 20 €. Si algú prefereix sopar a casa i venir després als cubates, també serà benvingut.
I si es viu massa lluny per assistir, es pot participar virtualment a la tertúlia a través del twiter #Comicome.
Més informació AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada